Första arbetsveckan

är över och det känns BRA! Helt fantastiskt bra! Har blivit så väl bemött och alla har varit så välkomnande.
Det är så skönt att vara på en arbetsplats som är så välfungerande och proffsig!
Det kommer ta lång tid att komma in i jobbet ordentlig men det är bara att ta en sak i taget och så kommer allt att falla på plats som pusselbitar så småningom!

Kul att OS har börjat. Just nu är det konståkning - paråkning och det älskar jag att kolla på.

Idag har det varit en fantastisk vinterdag och vi har varit ute med filurerna hela dagen i snön. Det har varit som en dag i fjällen ju!
I morgon ska vi åka till simhallen har vi lovat. Så jag måste inhandla en baddräkt eftersom den jag hade försvann i flytten. Så det blir till att visa den bleka vinterhuden, URK! Men vad gör man inte för två små badsugna filurer som älskar att simma!

Två veckor till sportlovet och fjällen, läääääääängtar!!!!!!!!!!!!!!!

Adios!



Glad igen!

Det är så underbart att känna sig helt glad!!!!!!
Har känt mig så nere och orolig så länge på grund av ovissheten kring jobb. Konstigt att det kan vara av så avgörande betydelse, men det är det. Det har varit så illa att det satt sig i ryggen och axlarna med fruktansvärd värk. Har aldrig haft sådana problem tidigare. Men sedan jag började känna att det jag höll på med var helt fel för mig så har jag haft nackspärr jag vet inte hur ofta. Jag är helt stel i hela ryggen och det känns som en traktor har kört över mig. Nu ska jag ta kontakt med en naprapat för att få hjälp för även om det har löst sig med jobb så har inte värken försvunnit. Jag har haft det för länge.
Men att känna sig glad igen är fantastiskt!!! Jag är glad som person men de senaste två åren har jag inte varit mig själv. Det känns som om jag kommer tillbaka nu. Det övriga livet är ju hur bra som helst. Två fina vackra fantastiska barn, en underbar man, fin kontakt med övriga i familjen, många vänner, nytt hus och allt som behövs för att ha det bra! Så nu har jag verkligen ingenting att klaga över!!

Idag blir det vinteraktiviteter, det är ju så gnistrande vackert ute igen! Kanske skridskor om vi kan övertala lillfiluren, han har inte riktigt insett tjusningen med den sporten än. Han vill hellre klättra i snöhögar och leka dinosaurie. Då klättrar han omkring och liksom fräser och drar ihop armarna så de blir korta som dinosauriernas. Ser så kul ut.


Hej hopp!!


Äntligen!

Jag fick jobbet jag ville ha!
Är gladast i världen!

Tänk att ibland blir det precis som man vill! Jag hade fått ett annat jobb men det var det här jag ville ha och till slut blev det som jag ville!
Det är ändå med ett sting av sorg jag väljer att lägga broschen i smyckesskrinet och gå en annan väg, även om jag ändå kommer använda min utbildning fast på ett annat sätt.
Men eftersom arbetsförhållandena inom vården är urusla så är det inte något alternativ ändå. Lönerna är som ett skämt och arbetstiderna hemska. Man måste må bra på jobbet och inte sluta smask in i väggen.

Är ledig i dag och ska ägna mig åt shopping! Inte dumt! Dags för renovering av trött mamma! Händer alltför sällan.

Adios!