Sommar!

Äntligen semester och äntligen tid till annat än hämta-lämna-lagamat-tvätta-plocka-tjata-sova!
De sista veckorna innan semestern var grymt stressiga. Vid några tillfällen var pulsen alldeles för hög och hjärtats dubbelslag alldeles för många. Usch! Jag hatar när det blir så. Tyvärr är inte min stresströskel vad den varit och det är bara att inse.

Nu är det i allafall semester! Barnen sover som stockar till nio och tassar direkt till soffan för att kolla Sommarmorgon. Så skönt även för dem att få ta det lugnt och slippa de vanliga rutinerna! Själv har jag kommit in i ett annat tempo också. Intressant att smärtorna i kroppen som jag nästan alltid har på olika ställen släpper mer och mer för varje dag jag är ledig. Det är så tydligt att det är stressrelaterat. Jag borde ju se till att jag inte har ont till vardags också. Men hur ser jag till det? Har inte kommit på det ännu.

Och så har vi några veckor i Spanien att se fram emot. Underbart! Det finns inget bättre än att resa med familjen! Jag är tokig i min man och mina barn! Blir aldrig trött på dem! Naturligtvis kan vi småtjafsa om vanliga irritationsmoment men vi trivs otroligt bra ihop! Jag är så glad för det.
Jag känner en del som inte verkar trivas så bra med sina respektive och jag tycker så synd om dem för det. Det räcker med att livet är som det är utanför hemmet. Om man åtminstone kan komma hem och må bra så har man det otroligt mycket bättre än många.
Jag kan se hur en del har fastnat i sina liv med fel partner som de aldrig kommer nå fram till. Det måste vara så tärande.

Nu känner jag hur tvättmaskinen och resväskorna ropar från tvättstugan! Det är inte världens roligaste att packa men vad göra? Ska bli underbart att komma iväg!

Hasta la vista!